De snelste motorclub van Nederland

Bestuur

Hayabusa Club Holland is een motorclub die zich richt op liefhebbers van de Suzuki Hayabusa, een van de snelste en krachtigste motorfietsen ter wereld. Het bestuur van Hayabusa Club Holland bestaat uit gepassioneerde en ervaren motorrijders die zich inzetten voor het bevorderen van de clubactiviteiten, het organiseren van ritten en evenementen, en het versterken van de onderlinge band tussen de leden.

Het bestuur bestaat uit verschillende functies zoals de voorzitter, secretaris en penningmeester, die samen verantwoordelijk zijn voor het dagelijks bestuur en de strategische planning van de club. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat de belangen van de leden worden behartigd. Naast deze kernfuncties kunnen er ook commissies en werkgroepen zijn die specifieke taken en projecten aanpakken, zoals het organiseren van toertochten, technische workshops en sociale bijeenkomsten.

De bestuursleden van Hayabusa Club Holland streven ernaar een veilige, inclusieve en plezierige omgeving te creëren voor alle leden. Ze werken nauw samen met de leden om ideeën en feedback te verzamelen, en houden regelmatig vergaderingen om de voortgang van lopende projecten te bespreken en nieuwe initiatieven te lanceren. Hun toewijding en passie voor de Hayabusa en motorrijden in het algemeen vormen de ruggengraat van de club, waardoor Hayabusa Club Holland een dynamische en groeiende gemeenschap blijft.

Hennie

Hennie - interim voorzitter

Kees

Kees - secretaris

Roel

Roel - ledenadministratie

Daniella

Daniëlla - penningmeester(es)

Jürgen

Jürgen - webmaster

Commisieleden

Hayabusa Club Holland is een gepassioneerde vereniging voor liefhebbers van de Suzuki Hayabusa, een van de meest iconische motorfietsen ter wereld. De club wordt geleid door een toegewijde commissie die bestaat uit ervaren en enthousiaste leden.

De voorzitter, een charismatische leider met een diepgaande kennis van de Hayabusa, zorgt voor de algemene coördinatie en vertegenwoordiging van de club. De secretaris, nauwkeurig en georganiseerd, beheert de administratie en communicatie, terwijl de penningmeester waakt over de financiën van de club en zorgt voor een transparante en verantwoorde boekhouding.

Daarnaast zijn er commissarissen die verantwoordelijk zijn voor specifieke taken, zoals het organiseren van evenementen en ritten, het beheren van de sociale media en de website, en het onderhouden van contacten met andere motorclubs en sponsoren. Elk commissielid brengt zijn of haar eigen unieke vaardigheden en passie voor de Hayabusa mee, wat bijdraagt aan het succes en de dynamiek van Hayabusa Club Holland. Samen vormen zij een hechte en efficiënte groep die de belangen van de club en haar leden met veel toewijding behartigt.

DJ-evenementen

Dick - evenementen

Hennie

Hennie - webmaster 2

Erica-Patrick-merchandisers

Patrick & Erica - merchandise

Alyscha

Alyscha - Grafisch design, social media